Saturday, January 9, 2010

Jangan tak Percaye!! lolz

9th January 2010

Jangan tak Percaye!! (percaye lah pada diri dgn harapan dan keyakinan....hahaha) Tadaaaaaaa



haha Ape tu???AF Form lah babe!! lolz story kat sini, Location: Studium Bkt Jalil. Cite2 berangan je ni (tiada kaitan ngn hidup atau yg mati)

Mesti korang nk tahu kan same adde gue dapat ke x?lol

Ini lah cite nyee, pada 9th tu, aku ngn couzin aku semangat bgn kol 4.30 pagi nk bersiap, dah lah tido kol 2 mmg bgn2 dah mcm zombie lah kiteorg.

so sampai2 sane kire2 jam menunjukan 8.30am. Tp mak ai~~~ ramaaaiiiiiiiiiiiii GILER ORG!! Dah selesai isi borang, beratur punye beratur aku pon dapat lah Number Bertuah aku "0181"(ceh bertuah ke??suspended betol)

Dia mcm ni tau, nak masok dlm tu group by Group, Kebetulan group aku, aku yg pertama!! sbb aku nye angke 181(1pertama)

sebelum nk masok. TUP2 aku lupe Lirik. hahah ape cite babe?? (aku try bwk X mungkin kerna sayang by alyah)

Ni ha, x habis Nervous lagi name aku dah kene sebut!!! mmg x sempat nk buat nafas lege kan, masok2 buat muke ketat (senyum lah skit) padahal aku baru org ke 181 belom 1000 lagi kan ish2. Masok2 die suruh aku nyanyi, nyanyi nyee nyanyi die bukan pandang aku pon (ade dua judges kat situ) both x pandag langsung, dorang duk kusyuk bace form yg aku tulis tu, Tibe2 die pandang aku. Aku ingt kan die nk ckp kat aku..tahnIah!! hahaha~~ x lah babe!~ die suruh aku nyanyi lagu lain, so i choose Avril When ur gone, nyanyi2 die bace balik form tu. Then die pandang aku..

korang nk tahu ape die ckp " Terime kasih, cube lagi" ciz~~ ingt kan dah suruh nyanyi dua kali dapat! rupenyee x pon!

Xpe lah x de rezeki~~ (ceh ayat frust ke shera oittt???)hahaha (x pon) cume terkilan (bukan same ke????)hahahah WHATEVER LAH~!~~~~~



Ini lah gambar bersize 4R yg dorang nk sngt tu~~~ dah cun melecun ni pon x nk amik (hahahaha boleh x jgn prasan cix Shera????)

Tp boleh di kate kan kat sane mcm2 fesyen ade!! kaki berkuda belang, dgn boot nye lah~! adoyai, dah mcm artis. Tak pe Hope dorang berjaye :P




Selepas membuang mase di Studim bukit jalil, dari pagi smpai tgh hari perut pon dah kosong, Mari pegi makan!~~ makan time.

So chow dlu guys~~ Makan di tmpt favourite aku kt melati utame.



eh!! babe, cite lom hbis~ ni sape?? haaa..ni lah org yg menemani aku(perlu ke die masok dlm blog ni??) perlu lah babe!! org KUAT ni! haha Die x dpt masok sbb age die belom sempat 18 tahun on 9th January tu (die ni baru lps spm tahun lepas)

so tahun dpn suruh die cube pulak! k~~ chaiyo2 Ayien!!!!!!

3 comments:

  1. nggee :)
    prcubaan trbaek naa msok af .
    hehe
    tapew2 thn dpn ade lg .

    ReplyDelete
  2. haha yes2..ppl said..that i berani :P hahaha

    ReplyDelete